Swarovski Crystal termékek Magyarországon
a legkedvezőbb kiskereskedelmi áron legnagyobb választékban.
Megjelenő termékek üzleteinkben személyesen azonnal
megvásárolhatóak vagy megrendelhetőek online üzleti áron!

Bejelentkezés rendeléshez

  • Kosár: termék (üres)

Swarovski Elements Kategóriák
(2706 féle termék)

Aktuális euró árfolyam
370 Ft
Az eurós árak
tájékoztató jellegűek!
Beállítás időpontja
2023.04.28 12:21A megrendeléssel kapcsolatos telefonos érdeklődéseket a +36-30-823-6311 telefonszámon a Budapesti üzletünk nyitvatartási idejében lehet megtenni.

Belföldi megrendelés

Sikeres megrendelés leadása után a rendszer egy e-mailt küld cégünknek, valamint egy értesítőt az Ön e-mail címére. A megrendelt termékek átvételére több féle lehetőség van:
- posta szállítja el Önhöz
- személyes átvétel a budapesti üzletünkben
A megrendelt termékek értékét banki előre utalással, postai szállítás esetében lehetőség van továbbá postai utánvétellel, illetve személyes átvételkor készpénzzel egyenlítheti ki.
Banki előre utalás esetében a pontos fizetendő összeget és bankszámla számot külön emailben küldjük el Önnek miután a csomag súlyától, értékétől függően kiszámoltuk a pontos szállítási költséget.
Személyes átvételkor csak készpénzt áll módunkban elfogadni, bankkártyás fizetési lehetőség nincs.
Amennyiben a postai szállítást választja, a termékek árán felül a postaköltség is Önt terheli.

Mikor kapom meg a megrendelt árút

Postai szállítás esetében a megrendelt termékek kiszállítását 2 munkanapon belül elindítjuk.
Ha valamilyen okból a kiszállítás késedelme várható, úgy egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Személyes átvétel esetében a megrendelt árut 6 munkanapig tároljuk.

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen is átveheti Budapesti boltjainkban, amennyiben megrendelés leadásakor ezt a lehetőséget választotta.
Amennyiben megadja az árufelvétel időpontját, arra az időpontra a rendelését összekészítjük. (Időt takaríthat meg!)
Megrendelését a megrendelés dátumától számítva 6 munkanapig tároljuk.

Szállítási költség

Postai szállítás esetében a megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt szállítja el Önhöz. A megrendelt termékek értéket banki előre utalással vagy a csomag átvételekor, utánvétellel egyenlítheti ki. A termékek árán felül a szállítási költség is Önt terheli.
Banki előre utalás esetében a pontos fizetendő összeget és bankszámla számot külön emailben küldjük el Önnek miután a csomag súlyától, értékétől függően kiszámoltuk a pontos szállítási költséget.

Az aktuális postai díjszabást megtalálja a www.posta.hu weboldalon.


Amennyiben ugyanazon a napon más weboldalainkról is rendel terméket és a szállítási cím megegyezik az ezen az oldalon leadott rendeléssel, úgy a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni összegezve a rendelések értékét, így egy csomagban küldünk el több rendelést.

Külföldi megrendelés

Külföldi megrendelés esetén az árú értékét, a postaköltséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, küldje el rendelését. Munkatársunk valamennyi költséget kiszámolja, és elküldi Önnek cégünk bankszámlaszámát és banki adatainkat. A megrendelt árút a Magyar Posta Zrt. rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, a Magyar Posta Zrt. mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján. (A díjtáblázatok letölthetők a www.posta.hu oldalról.)

Visszaküldés

Megvásárolt terméket csak abban az esetben fogadunk vissza, ha az nem személyesen az üzletünkben, hanem interneten a webáruházunkban online lett megrendelve, és a szállítástól számított 7 napon belül küldi vissza. Az árut a Megrendelő postai úton a feladó címére küldheti vissza.

A postai úton való visszaküldés költsége a Megrendelőt terheli, kivéve abban az esetben, ha a teljesítés eltér a megrendeléstől, és erről előzőleg nem egyeztettek. Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vásárló részére megtéríteni. A postai úton visszaküldött terméket könyvelt küldeményként, értékbiztosítással ajánlott feladni, mert a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben nem tudunk cserét biztosítani, az áru ellenértékét 1-2 munkanapon belül postai úton (piros csekk) visszatérítjük, vagy bankon keresztül vissza utaljuk.
Amennyiben a terméknek van méret tulajdonsága, kérjük olvassa át a mérettáblázatunkat. Méretcserére nem használt és nem rongált termékek esetében van lehetőség. Ennek visszaküldési díja azonban a Megrendelőt terheli. Amennyiben hibás teljesítésről van szó - nem azt a méretet kapta, amelyet rendelt - a szállítási költséget az Eladó fizeti.

Amennyiben interneten rendelte a terméket, azonban személyesen üzletünkben vette át, az személyes vásárlásnak minősül, és ebben az esetben nem élhet a visszaküldés jogával.

Ha rendszerünkkel bármilyen észrevétele van, megírhatja nekünk az taylorkellek@gmail.com címre.